2021-11-11
今日同朋友一齊喺天水圍收工,係呢個美食沙漠裡面,竟然俾我哋搵到呢間隱世日本菜,仲要壽司半價,一於試下~除咗壽司之外,仲有好多款刺身、小食、飲品同埋鍋物,正啊因為壽司半價嘅關係,我哋叫到好似放題咁~軍艦方面,我哋叫咗中華沙律、八爪魚、海螺等常見嘅軍艦壽司,滿滿嘅餸,大大件好惹味啊~壽司方面我哋都叫咗好多款,例如係三文魚、炸蝦、火炙系列、鰻魚、玉子,連花之戀壽司都有,款式真係勁多。質素方面,用料真係非常新鮮,而家半價優惠,仲平過爭鮮,超級抵食~我哋都試咗佢嘅刺身~作為刺身蝦嘅愛好者,佢嘅甘海老好鮮甜,絕對比得上出名嘅居酒屋~呢個價錢都食到咁嘅質素真係物超所值~小食方面我哋試咗一個天婦羅拼盤,炸得好香口,完全無油益味,又係勁大份,抵到爆~叫咗一杯白桃乳酸梳打同埋巨峰提子乳酸梳打,清新解渴~我哋真係當左好似放題咁食,每人先至$200多少少,趁佢優惠期仲未完,要快啲再過嚟食多次先得~
除咗壽司之外,仲有好多款刺身、小食、飲品同埋鍋物,正啊
叫咗一杯白桃乳酸梳打同埋巨峰提子乳酸梳打,清新解渴~