餐厅: 大滾友火鍋
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2022-12-10 137 浏览
天氣轉涼可以打邊爐嚕,決定嚟呢度食晚餐。職員會幫我地先煲滾啲水洗碗碟,而我地就用QR code自助落單。醬介 $24/位九宮格任攞醬汁,仲有手拍青瓜辣辣地好惹味。櫻唇半開·特色卜卜蜆鍋 $218湯滾咗之後啲沙白蜆會逐隻張開好得意🫶🏻 蜆嘅份量真係好多,適合四個人share,而且大大隻好好肉地,味道清甜,配埋西芹、蒜蓉同埋辣椒,鮮味十足😋極上牛肉刺身 $328打卡一流📸 係薄切安格斯牛小排,油脂分布靚,牛味超濃郁,唔會腥,配埋秘製醬汁。鍾意食牛嘅話必試💯大滾友雜菜拼盤 $98有油麥菜、生菜、白菜、萵筍、淮山、雲耳、粟米、蓮藕、金針菇、蕃茄,好豐富。打邊爐都要食啲菜健康啲,整體都幾新鮮爽口,份量足👍🏻蟹黃餃·四粒 $78脹卜卜好足料,雲吞皮夠薄身幾正,蟹黃餡好香口,大滿足🤤職員會定時幫我地清空裝殼嘅碗同埋refill湯,而且呢度環境又闊落,坐得舒服💯

醬介 $24/位
九宮格任攞醬汁,仲有手拍青瓜辣辣地好惹味。

櫻唇半開·特色卜卜蜆鍋 $218

極上牛肉刺身 $328

大滾友雜菜拼盤 $98

蟹黃餃·四粒 $78
脹卜卜好足料,雲吞皮夠薄身幾正,蟹黃餡好香口,大滿足🤤