2015-11-26
今日天氣忽然變到好鬼凍呀,好似永遠秋天都何奇短暫咁,凍凍地,唔一定要打邊爐既,去食日燒,一樣都可以暖笠笠嫁姐!三文魚不算肥美,不過不失,細細件咁,不過顏色幾靚,都算新鮮!甜蝦Size 正常,無試,某人話幾鮮味呀!刺身帶子Size 同預期大細差唔多,無雪味,亦算有鮮味。馬刀貝爽口精選,每次喜歡食到索索聲咁好過癮,貝類黎講有嚼頭,味道亦較特別,鐘意食脆身既人會喜愛!鮑片味道幾甜,所以一叫再叫。煙煙unun幾有咬口,叫了不少……
帆立貝一粒幾大粒嫁,個子夠厚身,肉質細緻,雖然唔係新鮮貨,但燒完芬香撲鼻,啖啖肉咁去食海鮮,其實都有幾分奢侈。芝士麻吉?乜黎嫁?????魚丸味道不俗,咬一口cheese 已經咇曬出黎,我燒得亦幾靚,呵呵!!雪米糍係香芋味道既,雖然係買翻黎,但都唔錯!胡麻雪糕黑芝麻味好香,雪糕夠細滑,芝麻味好出眾,係雪糕到睇到清楚兩啖就食曬lu!!Tiramesu 酒香濃,細細件,食唔濟,唔會太多cream,not too heavy!! 餐廳細細但人流唔會勁多,平日去無卜位都唔洗排,而且店員幾細心,見我地牛油紙燒到燶燶地就好爽手咁幫我換,服務不錯呢!!!
甜蝦Size 正常,無試,某人話幾鮮味呀!
刺身帶子Size 同預期大細差唔多,無雪味,亦算有鮮味。
鮑片
味道幾甜,所以一叫再叫。煙煙unun幾有咬口,叫了不少……
雪米糍係香芋味道既,雖然係買翻黎,但都唔錯!