喺尖沙咀放工去左搭天星碼頭去中環,一落船出邊就見到有炸雞店,同埋充斥着成個碼頭都係炸雞既香味,實在太香啦忍唔住買嚟食,原來佢係新開嘅店,買炸雞仲有八八折添😍佢哋買完可以喺隔離食嘅,但因為我8:30先去到啱啱就係佢關店嘅時間,所以我哋就去咗樓上食🤓呢度環境都幾好,又可以望住海景食,有時碼頭鐘樓嗰邊又會響吓鐘聲,幾Chill💕望吓佢個Menu都幾抵食🤩🍗原隻炸雞(蜂蜜焦糖)/1隻 $128手拎大紙盒好方便外賣走,同埋裡面佢用左錫紙黎包住啲雞,令佢既熱度可以保持住,我食第一啖已經覺得好有喺韓國食炸雞嘅感覺,咬落去面層脆卜卜,啲蜂蜜焦糖喺面甜甜地,雞肉嫩滑多汁😍啲蜂蜜同炸雞嘅香混合埋一齊超好食呀!🥰食到停唔到口🤤🍗(細份)炸雞腿肉(甜辣)$68跟住再叫咗份炸雞腿肉,我想試吓其他味道所以再嗌多份呢款😜好啖啖肉,甜辣味啲醬就再濃啲稠啲,甜甜辣辣咁幾惹味~-忌廉鮮奶 $12食韓國嘢梗係飲埋韓國出嘅忌廉鮮奶啦🤭-呢個份量三個人食都得🤣份量好足🥰同埋都幾地道,除左有質素之外仲要仲要價錢真係好貼地!而且佢外賣都好貼心,返到屋企仲可以保持到脆卜卜同熱度👍🏻
望吓佢個Menu都幾抵食🤩

🍗
原隻炸雞(蜂蜜焦糖)/1隻 $128

🍗
(細份)炸雞腿肉(甜辣)$68
忌廉鮮奶 $12
食韓國嘢梗係飲埋韓國出嘅忌廉鮮奶啦🤭
而且佢外賣都好貼心,返到屋企仲可以保持到脆卜卜同熱度👍🏻
外卖自取