2019-12-02
今日係朗豪坊睇完戲想搵野食想食美國菜 又唔想走到旺角東原來天幕最高果層有間咁抵食咁浪漫既漢堡店d野食仲十分高質 同抵食餐廳既擺盤 design都勁美國Style漢堡包大約都係$78-88 一個食貴d既款就有$148-168 都有+ $60 有奶昔同薯條 好抵食每人叫左一個漢堡包 其中一個跟餐 廢事太漏太飽我地想試埋小食 叫左棒棒雞拼水牛城雞翼呢個勁推介好高水準 炸到好香好入味個醬都係超中意 酸酸地好開胃 好正宗既水牛城雞翼幾鐘意呢隻 水牛城雞翼 唔係一早mix好哂d汁可以自己調教酸度 this is heaven!奶昔我地叫左Berry Love 雜莓雪榚好鐘意飲酸酸地既莓! 好開胃 睇好多美國戲都會係burger店飲奶昔 終於搵到有個落腳地兩個人share一杯都幾好 藍芝士牛肉漢堡Danish Blue Cheese Beef Burger 建議漢堡可以一開始叫佢cut一半 唔洗等個侍應拎住個包走黎走去藍芝士汁個味唔會太重唔會過酸令到個包好正 薯條係厚切薯條我的最愛車打芝士牛肉漢堡Smoked British Chedder Beef Burger呢個都係十分高水準既 希
想食美國菜 又唔想走到旺角東
我地想試埋小食 叫左棒棒雞拼水牛城雞翼
呢個勁推介好高水準 炸到好香好入味
個醬都係超中意 酸酸地好開胃 好正宗既水牛城雞翼
幾鐘意呢隻 水牛城雞翼 唔係一早mix好哂d汁
可以自己調教酸度 this is heaven!
奶昔我地叫左Berry Love 雜莓雪榚
車打芝士牛肉漢堡
呢個都係十分高水準既
希望下次可以試埋鴨肝漢堡/ 龍蝦漢堡
見隔離枱食黑松露醬薯條都好似好正
如果可以跟餐薯條加錢轉 黑松露醬我都肯!