收工梗係要食餐好,嚟咗旺角呢間天下糧倉食2hr火鍋放題, $247一位超級抵食,性價比超高,而且環境都唔錯,食得滿足☺️火鍋湯底叫咗秘製沙嗲湯,沙嗲嘅香味非常之突出,而且食到有少少微微地嘅辣,令到成個湯底嘅味道更加昇華🤩鍾意食牛嘅你更加唔應該放過呢一間,一上場就一個超巨型嘅牛拼盤,有牛脷片、鮮牛肉、牛肩胛、肥牛等等,牛味好濃郁,簡直係肉食者嘅天堂🤭火鍋配料嘅選擇都繁多,有芝士腸、響鈴、青口、蟹柳、烏冬等等,我個人最鍾意食佢嗰隻自家製嘅烏冬,烏冬相對幼身,而且非常索味,非常掛汁, encore左2 rounds 😍飲品方面選擇都好多,有齊碳酸飲品、茶飲、健康飲品等等,今餐食得非常之滿足,值得再encore🤩

2023-03-30