2019-09-13
呢個吾僅僅係投訴,亦係教精明星點樣提高服務!事源如下:9月13日中秋節正日,年邁父母朝早向呢個x公關主任查詢訂枱,此人告知夜晚有三張空枱需要6點準時到達齊人拎枱,父母急call我們一家務必準時到達。6點前我們全部人到齊,但x公關要我們等,待其他訂左枱的人入場後如有空枱再俾我地。ok, 於此同時距將3張空枱俾左其他不用排隊單丁的人,吾通個d人係距的朋友?Ok! Fine!甘我問要等幾耐,如果冇枱我地去其他地方食!X公關好吾耐煩甘話:冇枱啦,吾想等你就去第二間啦!依家冇枱!想等你就等!吾想等就走!老父好吾開心!覺得明星冇誠信!x公關覺得玩老人家好有趣!?定係你根本自以為自己係明星甘忽然自大?劉德華話今時今日甘的服務吾得架,真明星知道誠信,假明星只識激嬲人客!甘我俾個差評你!希望你多多趕客!幫公司赶多d嬲嬲豬走!
事源如下:
Ok! Fine!
甘我問要等幾耐,如果冇枱我地去其他地方食!
陳皮公關魚