2016-03-15 4745 浏览
Vi仲記得幾年前係無咩人買jenny bakery, 果時唔洗排隊就買到, 但近幾年因為旅遊書介紹過之後, 就有大量旅客黎買, 而家仲要一人限買幾多罐, 所以話傳媒既威力有幾大~ 自從要排之後Vi就無再食過了, 今次巧合地有朋友送左一罐比Vi~曲奇依然係有4款, 分別係牛油+咖啡鬆化曲奇, 提子味同牛油餅乾~先講下牛油+咖啡鬆化曲奇, 呢2款係Vi最中意食既味道, 因為中意佢個餅夠鬆化, 而且牛油味同咖啡味好濃郁, 但今次食比之前食過既已經差左, 牛油味淡左, 而口感亦無以前咁鬆化~而提子味同牛油餅乾就比較普通,提子味餅乾裡面有提子乾, 味道係唔錯既, 但牛油餅乾就無咩味, 同埋好實~整體Vi覺得已經唔再係以前食過既味道, 唔通出左名真係會keep唔到水準, 如果要排隊既Vi唔會再買了=v=
2016-03-13
外卖自取