2023-11-02 193 浏览
冷氣超凍!!🥶記得帶外套⛄️⛄️⛄️食第一個時段1700-2000都唔會好趕坐低可以嗌大閘蟹 人頭每人兩隻都好快黎 唔會要等好耐另外 問左店員話係冇得揀蟹公定蟹乸 個日全部都係蟹公然後會上煲 係胡椒湯 好正 辣辣地暖胃味精湯個種味 建議想飲頭一輪不左黎飲先 如果唔係後尾蒸海鮮加湯已經唔同左味☝🏼蟹既質素 一般啦 唔會係爆膏個種間中會有幾隻係黑黑灰灰咁 食落少少苦蒸海鮮部分 食蟹食到隻手太污糟影唔到相🤣D海鮮覺得係就咁放上d殼上面,有鮑魚、蜆、蟶子仔等等、應該不是新鮮的 唔好食,唔洗期望打邊爐選擇偏小!如果入黎淨係打邊爐我應該會揀其他D員工好似未訓醒岩岩落樓番工咁🙈🙈一個踢住拖慢慢行、一個問咩都唔係好知咁🚶🏻🚶🏻好在每次嗌蟹唔會等好耐先黎 你食哂就可以同佢落單 5分鐘都唔洗就有👍🏻💸埋單人頭加一後$450左右大閘蟹+蒸海鮮+火鍋 如果你食到好多隻蟹既係食得過既但如果係追求質素就可以揀第二間了
冷氣超凍!!🥶記得帶外套⛄️⛄️⛄️

食第一個時段1700-2000