位置離地鐵站唔算好遠,但都要花少少時間去搵。因為餐廳地方唔大,位置唔算好多但坐落都唔會有壓迫既感覺。餐廳的老闆會以真誠對待所有客人,會主動介紹每道菜色,價錢亦很相宜,性價比極高! 💕Sᴇᴛ Lᴜɴᴄʜ⦁餐湯紅菜頭忌廉湯顏色鮮艷,望落去已經食慾大增。 ⦁華都夫爾沙律有青蘋果提子及沙律菜,廚房只係落咗少量既沙律醬,食落口好清新而且健康。 ⦁澳洲天然穀飼羊鞍由於我地太遲去食,法式油封鴨髀太多人叫,所以早早賣晒,餐廳就幫我哋轉咗做羊鞍。足足有三塊羊鞍,份量十足,羊鞍食落去好軟熟唔韌,如果驚羊羶味,餐廳仲可以提供薄荷醬,咁就食多多都唔驚。 ⦁是日甜品藍莓芝士蛋糕🍰 💕另外單點⦁加拿大海膽木瓜莎莎配北海道帶子海膽天使酥海膽迷必食‼️分左兩款口味,一款係青瓜配海膽,另一款係北海道帶子配埋哈密瓜。海膽非常肥美鮮甜,帶子爽口彈牙,加堂埋青瓜同哈密瓜,感覺非常清新。 ⦁蝦肉芝士雲吞蕃茄清湯湯底清甜,雲吞裏面既芝士十分香濃。兩樣搭配得恰到好處,下次一定會再嗌。 ⦁意大利香草檸檬雪糕冇諗過雪糕可以做到咁出色,外層軟滑,內裏酸酸甜甜,簡直係水準之作。 💕值得一讚嘅係每道菜

💕Sᴇᴛ Lᴜɴᴄʜ
⦁餐湯
紅菜頭忌廉湯顏色鮮艷,望落去已經食慾大增。

⦁華都夫爾沙律

⦁澳洲天然穀飼羊鞍

⦁是日甜品藍莓芝士蛋糕🍰

💕另外單點
⦁加拿大海膽木瓜莎莎配北海道帶子海膽天使酥

⦁蝦肉芝士雲吞蕃茄清湯

⦁意大利香草檸檬雪糕

💕值得一讚嘅係每道菜既擺盤都好有心思,火候又恰到好處。回頭率極高!

✨餐廳優惠✨
12月生日既客人於晚市惠顧任何正價食品可享8折 (只限堂食)

2022-12-04