2022-06-01 20 浏览
身為大角咀地膽嘅我😤真係唔可以放過每一次嘅人氣推介,唔知大家有冇發現其實喺大角咀嘅嘢食真係唔算好多,做得出色嘅更加係少之又少☹️今日落街諗住幫阿媽買啲豆腐嘅時候行過發現呢間新餐廳🍴其實佢只係喺我屋企行前兩條街,唔知點解平時冇發現,今日無啦啦勁多人排隊我正在好奇有啲乜嘢好食嘅時候就撞到朋友佢同我講話一定要試吓好啦咁我就叫仲特別啲㗎啦😋-蒙特納炸雞熱狗 $58呢個熱狗係即叫即整熱辣辣,店員有提醒我哋小心焫親口,首先講吓上面嘅醬汁師奶一試嘅時候覺得幾特別㗎因為係酸酸甜甜😆好開胃好香好好味❤️然後我就見到係炸雞所以就嗌咗啦因為平時通常都係食腸好少夾舊炸雞係熱狗入邊所以見幾特別就嗌左‼️估唔到真係咁好食呀香脆嘅炸雞配埋外皮比較鬆軟嘅麵包🌭️,口感增加。我覺得超好食😋佢呢個醬汁真係好加分👍🏻

好啦咁我就叫仲特別啲㗎啦😋
-蒙特納炸雞熱狗 $58