大角咀戰士💛 - 花花世界西韓cafe🌸🎈熔岩芝士炸雞漢堡配薯條 $88 🌝🌝🌚🌚🌚🌚🎈黑松露忌廉汁帆立貝意粉 $75 🌝🌝🌝🌚🌚 🎈辣炒年糕 $42 🌝🌝🌝🌝🌚🎈焦糖爆谷拿鐵 跟餐價 $33 🌝🌝🌝🌝🌚打頭炮嘅炸雞burger就mamaday😖本身expect會似韓式炸雞嗰種口感 但食落唔係特別脆🤭炸雞食唔到調味 神奇嘅係pet熔岩芝士都冇乜芝士味🥲值得一讚食肉質食落嫩滑juicy💦 薯條🍟望落就唔似即炸嗰隻 炸得唔夠透唔夠香🤢意粉上有五粒大大粒帆立貝 配埋青椒洋蔥食落唔會膩🤩但食真啲意粉較乾身同可以話係冇乜黑松露味😨(有一懷疑自己嗌錯餐)辣炒年糕令成件事韓國曬🇰🇷味道好濃郁辣味好夠🌶年糕煮到煙韌韌啱啱好😋 食翻啲韓國野好啲🥰🥰🥰焦糖爆谷拿鐵完全係打卡able🥰焦糖味濃得嚟又唔太甜 加上唔苦嘅咖啡味☕️啱曬👷🏻‍♂️頭盔仔口味p.s. 唔好睇佢成間西餐咁,lunch menu佢每個set 都跟一份泡菜/醃蘿蔔同海帶湯🤣唔知我地係咪第一個foodie拆解到圖7嘅「香港人加油!!!」呢🙈🚩 My Ahjussi大角咀大全街39號地舖
大角咀戰士💛 - 花花世界西韓cafe🌸

🎈熔岩芝士炸雞漢堡配薯條 $88 🌝🌝🌚🌚🌚🌚