1K
2023-10-13 21 浏览
大角咀雖然係舊區,但間唔中又會發現d新餐廳,係奧海城行左個圈就過大角咀搵食,見到哩間小清新餐廳,門口望入去都差唔多滿座。見到有二人套餐$408好豐富,又有焗蠔又有扒,仲有野飲同甜品。是日餐湯係🍅蕃茄湯🍅仲係濃厚個種,我幾中意♥️🦪芝士焗生蠔🦪有4隻,即叫即焗,粒蠔肉都仲好有口感無話縮到好細,焗芝士一定香之餘粒蠔肉仲keep到多汁有蠔味👍🏻🥘西京燒比目魚伴黑松露意大利飯🥘比目魚皮微微脆口,西京燒味香甜,飯既松露味都幾出,不錯。我就中意塊扒多d🥩美國安格斯肉眼扒🥩話要5成真係比到5成,肉味香口感軟熟有彈性。伴菜薯仔都好食呀煎到外表焦香😋跟餐有野飲叫左蜂蜜生薑茶同埋蘋果汁,蘋果汁加$4飲落似日本個隻青森蘋果汁🍎好中意試唔同餐廳既🍰自家蛋糕🍰今日仲係我中意既焙茶口味♥️卷蛋質感綿密忌廉軟滑,焙茶味清香唔會死甜,好味😋🧀Blueberry cheesecake🧀個藍莓醬🫐好濃厚味道天然唔會好假,cheesecake軟滑creamy😋兩個甜品都好好食。

是日餐湯係🍅蕃茄湯🍅仲係濃厚個種,我幾中意♥️

🥘西京燒比目魚伴黑松露意大利飯🥘
比目魚皮微微脆口,西京燒味香甜,飯既松露味都幾出,不錯。