2023-10-13
呢間新開嘅新沙洞大排檔係之前長沙灣新沙洞澡堂姊妹店裝修格局同喺韓國嘅感覺一模一樣,好似真系去旅行咁-前往方法: 奧運站A/B出口步行8分鐘-新沙洞大排檔 (大角咀)@sinsadong.pocha.hk 地址:大角咀大政街10號地舖 電話:2666 6220- 温馨提示•可以系日頭嘅時候黎打卡 日光照入 正😄•店內燈光光猛 夜晚影更有大排檔feel•衣著方面 簡單日韓系嘅風格都可以-食品:•價錢中等 正常價•蒜蓉炸雞 正😄•飯卷同甜品冇咩特別•炸醬麵多汁 -想知道更多香港影相打卡好去處 記得follow我 💕 -#sinsadongcafe #大角咀美食 #大角咀 #大角咀好去處 #hongkongcafe #大角咀餐廳 #香港打卡聖地 #香港人遊香港 #香港放假好去處 #香港打卡位 #香港週末好去處 #香港攝影好去處 #香港拍拖好去處 #香港拍攝 #香港文青 #Ada影相打卡好去處 #新沙洞大排檔 #奧運 #香港人遊香港 #香港室內好去處 #香港打卡 #香港新景點 #香港探店 #韓式料理
前往方法:
奧運站A/B出口步行8分鐘
新沙洞大排檔 (大角咀)
@sinsadong.pocha.hk
地址:大角咀大政街10號地舖