2021-03-20 98 浏览
E間餐廳都相當出名,餐廳內部唔算有太多座位,所以記得要早啲排隊呀~佢個lunch set 幾抵食$68-108不等,最重要可以半價叫佢個招牌朱古力奶😆黑松露原隻虎蝦忌廉意大利粉$108賣相係幾吸引,隻大蝦都煎得相當唔錯,蝦殼有少少脆肉質亦都實淨,不過可惜⋯佢今次調得個忌廉汁太鹹了😢要不停咁飲水,本身味道質感都唔錯,真係可惜墨汁芝士軟殼蟹煙三文魚海鮮薄餅$148今日廚師唔知做乜嘢,所有嘢都整到好鹹,隻軟殼蟹可能醃得太耐🤣pizza薄身係香脆的,如果唔鹹就一切都美好~三級風暴薯條$108E個薯條真心覺得特別,佢係螺旋形狀,食落都有別於一條條嘅口感,配埋佢三款醬汁(黑松露,藍芝士,明太子)真係食到停唔到口😝絕對係我食過嘅薯條排第一二位~超級推薦💕二世祖特濃朱古力奶@原價$42一飲落去就係超超超級濃郁嘅朱古力味,口感比維他朱古力奶更solid,更有質感,如果自己飲哂會好飽😂同人share就剛剛好~小總結:今次嘅食物有啲令人失望,但係我深信只係師傅琴晚唔夠瞓或者一時失手整鹹咗😂因為侍應姐姐都特意行來問吓係咪覺得鹹🙊,相信未來佢會做得更好,我都會再俾機會佢試下其他野嘅~評分(5⭐️為最高):環境:⭐️

黑松露原隻虎蝦忌廉意大利粉$108

環境:⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️

如果喜歡我地嘅餐廳食野情報就follow我地啦~