2019-05-14
我係一個超級鍾意食雞煲嘅人去過好多不同嘅地方 食個不同種類嘅雞煲一品雞煲, 爺爺雞煲, 18樓雞煲, 明發雞煲。。老實講,我覺得,最好味嘅,就係一品雞煲 ,但係食慣咗佢嘅味道,所以呢,我想試下其他唔同雞煲嘅味道, 於是, 我就嚟咗呢間大老爺 試下佢嘅雞煲!兩個人叫咗半隻雞 ,小辣 小麻, 味道剛剛好 ,隻雞 好滑好嫩 ,食到尾, 個雞汁都仲喺度 ,超級美味, 計一品煲之後 ,我終於都搵到一間比較似樣嘅雞煲!炒土豆絲---- 炒土豆絲比較辣 但係就十分美味 土豆爽脆 !其實要做得爽脆真係好難㗎, 唔係度度都可以做得到 !!所以下次要再encore辣鍋炒牛肚, 呢個菜,我妹妹會比較鍾意食 ,但係呢味道就比較辣啦! 我哋廣東人應該就比較喜歡食小辣 ,但係都十分支嘢未呀,送酒一流再嚟多個辣酒煮花螺, 一邊送酒一邊食 真係正到冇朋友呀 98元, 有成40粒 抵食呀!總括嚟講呢間嘢嘅食物 ,質素, 都非常之高,真係唔明白, 點解之前有咁多評語 話呢間嘢d嘢唔好食呢 唔知小妹, 係咪食得太少店呢
一品雞煲, 爺爺雞煲, 18樓雞煲, 明發雞煲。。
再嚟多個辣酒煮花螺, 一邊送酒一邊食 真係正到冇朋友呀
98元, 有成40粒 抵食呀!
唔知小妹, 係咪食得太少店呢