2017-10-03 91 浏览
朋友约试呢间放题,星期五放贰工时间去。环境算几舒服,台 size 系细左少少 不过都够坐。以星期五放工来讲,等 15 mins 一 D 都唔过份入座入左纸,菜式算 OK 多款,味道也唔差,刺身,手握寿司系新鲜 ! 细细旧真系好正,一啖一个,又可以叫多 D 款同野食话明系日式放题,我觉得除左佢泰国菜果板系唔好叫之外,其他都 OK 称职 !整体天妇罗,炸鸡软骨,烧牛,都系即叫即整。上台都系热热的。焗蚝,焗海鲜都好 Creamy ,有一层厚厚的沙律酱,真系酱料佢冇同你悭 ! 金姑肥牛,鸡翼,都系除了卖相以外,味道系 OK 的  !值得一提的系,有人生日,佢会转音乐俾 surprise , 职员亦会代为影相,同播生日歌 ! 好 sweet ! 出面饮品,雪糕, you name it ,我觉得几多款 ! 呢餐好 FULL  ! ~ Great Great
以星期五放工来讲,等 15 mins 一 D 都唔过份

金姑肥牛,鸡翼,都系除了卖相以外,味道系 OK 的  !

呢餐好 FULL  ! ~ Great Great
饮品好多好齐
仲有 icecream !
生日店仲会搞蛋糕突击,服务员会代为拍照 !
手握寿司好好味
炒通菜
炸虾
2017-09-28
等候时间
15 分钟 (堂食)
饮品好多好齐
仲有 icecream !
生日店仲会搞蛋糕突击,服务员会代为拍照 !
手握寿司好好味
烧菠萝