2022-07-30
早排已經留意到呢間韓式熱狗係旺角開業,成日見到人係ig食搞到我都超想食🥹 今日同朋友過到嚟難得冇人排隊就一試,原來係我哋好彩,後尾愈來愈多人要排隊,見到店員都踢晒腳🙌🏻今次同朋友一人嗌啲share🫶🏻首先要咗份熱狗+芝士球4粒+年糕香腸串 ($120)雙重芝士拉絲熱狗棒係全條水牛芝士,外面包咗車打芝士再包麵漿同炸粉🧀薯條鴛鴦芝腸熱狗棒就係上半係水牛芝士下半係香腸,外面包咗炸漿、薯條同炸粉🍟自己就比較鍾意雙重芝士拉絲熱狗棒,一食落去除咗有拉絲效果,仲有芝士味係口腔徘徊💛薯條會有多一層口感更加特別,但存在感唔算好強,芝士就一如既往咁多~芝士球有兩款餡料,一款係大蒜,一款係車打芝士,兩款都炸得香口,加埋肉味香料好香口😛估唔到年糕香腸串微微炸過會咁好食🤪尤其係年糕,個種外脆內軟嘅質感真心正🥳朋友就要咗乜都有套餐($78)Oreo水牛芝士拉絲熱狗棒食落幾特別,Oreo圈圈同水牛芝士鹹甜配搭幾特別,有啲似甜pizza唔知有冇人get🤣 伯爵茶冬甩拎上手係冰冰涼涼嘅啱晒夏天食☺️ 入面超多餡料,味道偏甜一啲,螞蟻人啱晒🐜 同埋夏天飲返杯冰涼柑橘碳酸水就啱晒🍊呢次食完暫時止咗一下想去韓國嘅旅行癮🇰🇷 下
呢次食完暫時止咗一下想去韓國嘅旅行癮🇰🇷 下次癮起都要過嚟頂一頂先🥹