1K
再次到訪呢間日本和牛燒肉店🇯🇵🇯🇵除左燒肉質素高之外,仲有多款特色食物選擇,包括炸物、刺身、火炙壽司、小食、日式料理等~~每次同朋友黎都飽到捧住個肚走,好滿足😋😋-🐮尊貴A5日本和牛放題套餐 $458/位✨店員先會送上頭盤同日本A5和牛拼盤,等大家試完邊款啱食再encore😍😍分別有:🔸A4牛匠岩手黑毛和牛後腰肉🔸A4牛匠岩手黑毛和牛牛肩梅花🔸A5牛匠岩手黑毛和牛牛冧🔸A5牛匠岩手黑毛和牛牛小排🔸A5熊本黑毛和牛牛五花片🔸A5熊本黑毛和牛牛頸脊🔸A5熊本黑毛和牛牛肩胛🔸A5熊本黑毛和牛稀有汁燒千本筋-全部質素都好好!望落色澤均勻,而且好香肉味~~我地最鍾意牛小排🥓,肉質十分柔軟,仲要入口即溶!忍唔住追加左兩碟🤩🤩附送既和牛美人玉子都唔錯!燒到7-8成熟之後蘸蛋漿食,肉質更嫩滑❤️❤️另外仲會送上一份海鮮拼盤🍱,包括有大墨魚、扇貝、虎蝦同甲羅燒~~當中至愛甲羅燒🦀!蟹膏味道濃郁,加左蟹柳、蟹籽後口感好豐富🤤🤤亦都可以喺食蒜蓉包時蘸少少醬🍞🍞刺身方面,我地點左三文魚、吞拿魚、北寄貝、帶子試試~~件件都厚切!口感鮮甜肥美,好正❤️❤️炸物方面,炸三文魚骨、牛油雞翼、炸雙皮奶都唔錯!過下口癮必點呢~~
再次到訪呢間日本和牛燒肉店🇯🇵🇯🇵
每次同朋友黎都飽到捧住個肚走,好滿足😋😋
🐮尊貴A5日本和牛放題套餐 $458/位✨

🔸A5熊本黑毛和牛牛五花片
🔸A5熊本黑毛和牛牛頸脊
🔸A5熊本黑毛和牛牛肩胛
🔸A5熊本黑毛和牛稀有汁燒千本筋
全部質素都好好!望落色澤均勻,而且好香肉味~~

亦都可以喺食蒜蓉包時蘸少少醬🍞🍞

刺身方面,我地點左三文魚、吞拿魚、北寄貝、帶子試試~~
件件都厚切!口感鮮甜肥美,好正❤️❤️

最後再order返杯Movenpick 雪糕🍨,夠哂perfect🥰🥰