2025-08-22
今日放假對自己好啲,唔使$500就可以任飲任食120分鐘日本A4+和牛饗宴!嘆到88款唔同高質靚牛牛同海鮮😍😍身為牛魔王嘅我大推日本A4+和牛同日本A4+和牛壽喜燒,和牛入口即溶,油脂分布平均,10分嫩滑,海鮮就最鍾意食炙烤白鱔同炙烤霸王蝦鹽蔥,白鱔魚油味香,肉質鮮嫩,爽口彈牙,霸王蝦大大隻,十分新鮮!夏日熱辣辣食燒肉點好呀?燒肉的清爽公式,打破刻板「油膩感太重」的印象,「搭配不同的醬汁」和「食品」清爽地燒肉燒海鮮。- 高CP值享受更高品質的肉類和海鮮- 儀式感用餐體驗,我地食 極.厚切檸檬牛舌會附有刀叉和沙漏有得食,仲有得玩㖭📸🤖 打畫片遊戲共4次機會 (1分鐘內),成功反轉就有以下折扣- 1次成功 獎品 – 全單9折- 2次成功 獎品 – 全單88折- 3次成功 獎品 – 全單半價 (活動期間全線只限3名)活動期:8月4日至17日,如半價名額額滿改為八折 (不限名額)唔使去韓國一轉都可以食到韓國地道美食📌 韓風系列推介食品:- DIY 韓式拌飯、DIY 韓式生菜包肉、炙烤白鱔配海苔、起司雞蛋- 招牌黃金醬/安平辣椒醬- 真露燒酒、橘綠研露 (安平特調雞尾酒)八月份好去食啦!🥩 日本
夏日熱辣辣食燒肉點好呀?
- 高CP值享受更高品質的肉類和海鮮
有得食,仲有得玩㖭
📸🤖 打畫片遊戲
共4次機會 (1分鐘內),成功反轉就有以下折扣
- 1次成功 獎品 – 全單9折
- 2次成功 獎品 – 全單88折
- 3次成功 獎品 – 全單半價 (活動期間全線只限3名)
唔使去韓國一轉都可以食到韓國地道美食
📌 韓風系列推介食品:
- 招牌黃金醬/安平辣椒醬
- 真露燒酒、橘綠研露 (安平特調雞尾酒)
八月份好去食啦!
🥩 日本A4+和牛饗宴 8月主題主要配搭餐品
- [🔱重點]極.厚切檸檬牛舌 配 原本配有的檸檬
- 日本A4+和牛 配 薑味可樂醬/招牌黃金醬
- 澳洲M8和牛肩胛 配 韓國泡菜
- 黃油蒜烤帆立貝 配 柚子醬
- 安平赤魚一夜干 配 香水檸檬汁
- 炙香烤虎蝦 配 泰式海鮮醬
🌸 安平櫻花蝦飯
有櫻花蝦、香蔥、海苔或秘製的滷水汁可供配搭,配料分量可因個人口味自由控制,每人都能夠調配出獨一無二的拌飯。
🥣 十二味醬專區
超多款醬汁可供配搭,細味台燒的醬汁情懷。
- [🔱重點]招牌黃金醬、 薑味可樂醬、香水檸檬汁、海鮮五味醬、🆕香辣烤肉辣椒粉
- 蒜味鹽醬、極上醬油、沙茶醬、台灣甜辣醬、手切蒜片、安平辣椒醬、泰式海鮮醬、椒麻口水醬、柚子醬、鹽蔥醬
📍安平燒肉(荃灣)
📕荃灣眾安街荃灣分店55號大鴻輝(荃灣)中心17樓