大滿足部隊鍋 -- 燒肉時代🔥-------平時好日都唔去一次東涌行街 今日去開嗰頭就順便食埋晚餐先走啦😂見到呢間韓國餐廳唔錯 就入去試下啦😁介紹下我地食咗啲咩先😁-------⭐芝士蛋邊部隊鍋($168)部隊鍋喺香港都興咗一排 不過我就一直無試過 今日第一次試🙈個鍋有好多材料 有椰菜絲 蘿蔔絲 金菇 雞肉 午餐肉 芝士腸 鍋邊蛋 年糕 粟米 芝士 仲有韓國芝士即食麵🧀好豐富😍😍雞肉好多好嫩滑 午餐肉塊塊好厚切 勁慷慨😁我最中意鍋邊蛋 滑捋捋好吸引😍芝士麵浸左湯索晒味好正😆超滿足呀🤗-------⭐漢拿山牛肉炒飯($138)呢個炒飯同樣好有特色 店員係會喺你面前即炒 保證熱辣辣!呢個飯加左雞蛋 芝士 牛肉 芝士碎同海苔碎一齊炒 一路炒一路聞到好香😆店員仲會將雞蛋包住啲飯上碟❤變左蛋包飯咁😍👍--------總括黎講呢間餐廳嘅食物唔錯 好足料 夠大份 用餐環境都好舒服 店員有禮貌!👍大家去開東涌嘅話都可以幫我試埋佢嘅燒肉呀哈哈😂-------價錢:$138-$168-------評分(10分滿分)賣相:8味道:8性價比:8回頭率:7-------餐廳資料名稱:燒肉時代地址:東涌順東路富東
大滿足部隊鍋 -- 燒肉時代🔥
-------
⭐芝士蛋邊部隊鍋($168)
-------
⭐漢拿山牛肉炒飯($138)
--------
價錢:$138-$168
-------
評分(10分滿分)
賣相:8
味道:8