2019-03-09 82 浏览
有朋自遠方來,西餐食得多,所以決定同佢去食亞洲風味既野,見呢間評價唔錯,又有燒肉又有放題,可以邊食邊傾計☺好在book左枱,7點左右去到門口已好多人等緊。入面環境都幾大,每個座位都有獨立間格,而且仲幾闊落,好似包廂咁。我地揀左258半放題個餐,幾個女仔,應該夠食😜呢度既爐幾特別,會用張類似牛油紙去隔住個爐燒,醬汁方面就有兩款。入到中間仲有個冷盤既自助區,選擇都幾多🤓呢個餐有 五款特選牛肉同9款任食牛五款牛各有唔同味道,而且牛味真係幾突出,唔似醃左好耐得一隻味既牛,每個部分都食到😋除左牛仲有海鮮拼盤,有蝦、帆立貝、鮑魚、甲羅燒。海鮮比想像中新鮮😍因為大多放題既食物都比較一般,但呢度既質量唔係交功課,鮑魚仲好新鮮,帆立貝好爽口!甲羅燒好香濃蟹肉味😍如果多幾隻就好了另外仲點左幾款自選海鮮🦐🐚青口、多春魚、車海老。車海老大隻得黎仲好爽口✨呢個牛油蠔真心好食🤤半熟再配個牛油,好香,一d都唔覺得蘇。另外,仲點左蔬菜系。一口甜薯🍠 呢個好有驚喜!佢有些牛油去煮,放落個爐去燒,個皮少少脆,入面好甜,仲有些牛油味。飲品方面,有唔同款式既茶同韓式飲品揀,幾大眾化。最後佢會送haagen daz 或 mov

我地揀左258半放題個餐,幾個女仔,應該夠食😜

入到中間仲有個冷盤既自助區,選擇都幾多🤓

呢個餐有 五款特選牛肉同9款任食牛

呢個牛油蠔真心好食🤤半熟再配個牛油,好香,一d都唔覺得蘇。

另外,仲點左蔬菜系。

飲品方面,有唔同款式既茶同韓式飲品揀,幾大眾化。

最後佢會送haagen daz 或 movenpick 為呢餐豐盛既燒肉餐劃上完美句號🧚🏻‍♀