2019-02-13
距離上次食放題都差吾多成年,所以真係好掛住就約咗朋友去食,依間聽朋友講都有好多款式既野食,所以就決定去試下。去到發現真係好多吾同款式既野食。除咗自己落單叫既,岀面都有好多前菜,比我地開下胃。佢有個自助沙律吧、酸瓜同埋泡菜都有。連日式小丸子都有,真係估佢吾到。我地叫咗第一輪野食,差吾多叫晒佢全部既款式既落單紙。值得推介既係佢既燒物,燒雞軟骨、菠蘿同埋牛舌都好正,佢燒得好入面而且調味都控制得好好。之後必食既魚生梗係要食啦,帶子、北寄貝、虎蝦都好新鮮,而三文魚好厚身,好足料。到野飲櫃,佢既種類都好多,有支裝茶、汽水等等。最值得一讚既就係佢有提供梅酒同埋清酒,日式酒都係我既愛號。食燒物再加清酒真係絕配。身為甜品愛號者既我見到佢有咁多款甜品,真係忍吾住想試晒佢。佢個杯既size吾算好大,所以可以小食多滋味,又可以試多啲種類。