2020-02-07 61 浏览
好耐無食放題喇~~~平日夜晚既滿屋都坐滿晒人,要係門口排隊登記,7點半後入座就$248+1!入座前職員會俾張雪糕券,有得揀Haagen-Dazs 或 Movenpick, 正,可以最後先落單!除左落單任食多款美食外,餐廳內有啲食物可以自己拎,仲有大大個飲品櫃!先黎一個刺身拼盤,款款都唔錯,新鮮無伏,三文魚夠厚切,帶子刺身肉厚爽彈,食唔停~~大赤蝦真係大大隻,鮮甜!叫左兩款創意壽司,細細粒幾的骰,海苔牛油果醬伴鮑汁元貝,牛油果醬幾特別好味~鵝肝帶子壽司,鵝肝幾香~我仲食左好多燒物同天婦羅,虎蝦天婦羅🍤肉質真係幾彈牙!肥牛鍋伴滑蛋幾鮮嫩~飲品有得落單叫特飲,右邊呢杯茉莉花百香果綠茶,幾清甜,我見好多食客都有order呢~左邊呢杯清涼蜜柑,酸酸甜甜,幾開胃!最後,當然叫返杯雪糕啦,品牌雪糕品質保證!順帶一提,服務態度一流,落單上食物收碟全部都行動迅速,讚!

我仲食左好多燒物同天婦羅,虎蝦天婦羅🍤肉質真係幾彈牙!

肥牛鍋伴滑蛋幾鮮嫩~

最後,當然叫返杯雪糕啦,品牌雪糕品質保證!
順帶一提,服務態度一流,落單上食物收碟全部都行動迅速,讚!