🍴「大瀛喜日本料理 (旺角)」呢間舖頭食嘅原因都係為咗佢可以任點任食榴槤果肉,估唔到佢嘅熟食有意外嘅驚喜《2小時任吃放題》💰$288(星期五晚市)加$10任食榴槤以下係推介嘅食物:《榴槤》榴槤肉香又甜,果核比較大粒,但係任食嚟講非常滿足《燒乳鴿》有得任食乳鴿放題都比較少,如果上枱嘅時候仲熱辣辣,皮脆肉香,雖然冇配埋淮鹽,但係咸度已經足夠《西京燒比目魚》每一次食放題嘅時候必點,肉質滑溜,有汁燒嘅味道,點沙律醬吃也配合《芝士黃金醬燒開邊蝦》滿滿嘅芝士加埋沙律醬,食落去都唔會膩《蒜蓉蒸帶子》多蒜蓉,而且唔會蒸過龍而令到肉質太老^總括來講 好耐都冇食過高質嘅放題,佢嘅刺身都唔錯,切得厚,令到我有意外驚喜都係熱食,基本上所有熱食都係好味,除咗電子單之外,餐廳自助區,可以拎冷盤,而且飲品嘅選擇尚算足夠,餐廳人員都好快收碟,亦冇出現漏單嘅情況。👽星人指數👽👅味道:8/10🛸環境:7/10💫CP值:高🚀回頭Encore:✅
🍴「大瀛喜日本料理 (旺角)」

《2小時任吃放題》💰$288(星期五晚市)
加$10任食榴槤

以下係推介嘅食物:
《榴槤》
榴槤肉香又甜,果核比較大粒,但係任食嚟講非常滿足

《燒乳鴿》

《西京燒比目魚》

《芝士黃金醬燒開邊蝦》
滿滿嘅芝士加埋沙律醬,食落去都唔會膩

《蒜蓉蒸帶子》
多蒜蓉,而且唔會蒸過龍而令到肉質太老

👽星人指數👽
👅味道:8/10