2018-03-01 117 浏览
好耐無食日本野啦,所以今日收工後約同事去食日本野,為左食得滿足,所以我地決定食放題。上openrice 睇呢間食評都幾好,所以直接上去拎位食裝修得幾靚,好似整到好日式咁樣,好精緻食放題必定一定叫左刺身先,呢間餐廳d刺身真係好新鮮又大舊,甜蝦真係好鮮甜,一d都唔腥!,劍魚腩,三文魚刺身食落去唔霉!我地食左3轉刺身,每1次都好好食,有驚喜海膽壽司好正,海膽好多吖,紫菜仲係好脆,乾身綠色壽司我忘記左叫咩名,但食落去幾特別,唔錯真係好滿足吖,勁多壽司食,每一款都好好食,飯細細舊而上面d魚生大大塊,所以唔怕好快就飽鍋物我地叫左壽喜鍋,牛肉有好多而且唔肥,入面有好多菜,豆腐!個湯甜甜地,唔錯燒蝦好香,都算大隻雞翼有輕微辣,燒得好脆,我食左3隻,炸蝦就正常!為左唔想浪費食物,所以我地每樣都叫1份試下,燒菠蘿好味,食左好開胃,酸酸甜甜到最後我叫左碗滔庭烏冬,開頭我以為好細碗,點之一來到係勁大碗,幸好我中意食,全部食曬同事就叫左海膽炒飯,又係勁大碗,同事話炒得幾好,佢都食曬今餐真係食得好飽,值得再來食,水準高,多野食到最後飲番玫瑰花茶消下滯,食埋個紅豆雪糕同和菓子就返屋企啦

上openrice 睇呢間食評都幾好,所以直接上去拎位食

裝修得幾靚,好似整到好日式咁樣,好精緻

放題必定一定叫左刺身

海膽壽司好正,海膽好多吖,紫菜仲係好脆,乾身

綠色壽司我忘記左叫咩名,但食落去幾特別,唔錯

燒蝦好香,都算大隻

雞翼有輕微辣,燒得好脆,我食左3隻
,炸蝦就正常!

同事就叫左海膽炒飯,又係勁大碗,同事話炒得幾好,佢都食曬

今餐真係食得好飽,值得再來食,水準高,多野食

到最後飲番玫瑰花茶消下滯,食埋個紅豆雪糕同和菓子就返屋企啦

2018-02-26