2023-01-05
2022終於完,新一年2023終於嚟到呢一年真係有好多目標想做好。。。先同朋友瘋狂食一餐爽嘅放題,為今年開一個好頭先🤓一講到放題,二話不說就諗到大瀛喜😎食左咁耐,仍然高質素,仍然係爆CP值。一黎到,門口已經逼爆人。提提大家,一定要預先Book位🤓如果唔係一定有排等一坐低,用手機落單其中一樣好抵讚,就喺呢度落單上菜勁快,基本上落完等幾分鐘就上枱🤣。一上枱嘅刺身拼盤,簡直令人驚喜每一樣刺身都好新鮮,而且全部厚切!🙈啱晒我呢啲大胃王❤️幾欣賞呢一度嘅壽司,除咗傳統基本款之外,特別有一部份係呢度特有嘅創作壽司,其實都幾特別,幾好食除咗刺身之外,呢度啲熟食都唔差天婦羅,芝麻雞翼,牛舌,牛柳粒等等都係水準之上🤓尤其係嗰個燒菠蘿,我一個人食咗差唔多20件,件件都係厚切!走嗰陣真係捧住個肚走,大滿足❤️。不過有一樣嘢,真係要再講多次。真係好多人排隊,到走嗰陣都仲係咁多人喺門口🙈大家記得要book位!
呢一年真係有好多目標想做好。。。
先同朋友瘋狂食一餐爽嘅放題,為今年開一個好頭先🤓
一坐低,用手機落單
每一樣刺身都好新鮮,而且全部厚切!🙈
啱晒我呢啲大胃王❤️
除咗刺身之外,呢度啲熟食都唔差
天婦羅,芝麻雞翼,牛舌,牛柳粒等等都係水準之上🤓
尤其係嗰個燒菠蘿,我一個人食咗差唔多20件,件件都係厚切!
大家記得要book位!