2017-06-02 360 浏览
一家人去食飯, 例牌一定係富臨食物質素穩定之餘仲要好抵食!!今次我地又係嗌左d必嗌既皇牌質素都仲係keep到!!讚京式片皮鴨一隻想唔到原來一隻片皮鴨所出黎既肉片都幾多下, 淨係片皮鴨都已經要用兩個碟黎裝先夠裝, 最正既係佢包住黎食個塊皮都係新鮮熱辣辣的, 連埋D配料包住黎食先至係正宗!! 極品燒鵝例勁正, 呢個係佢地做緊既PROMOTION, 成隻鵝例都只係20蚊就有, 仲要係脾黎!! 廚師燒得皮脆肉嫩, 用黎餸飯真係一流, 而且佢既油香令成隻鵝更加好味道  清蒸沙巴龍躉班一個字可以形容到, 就係鮮!! 新鮮龍躉班, 淨係蒸已經可以令到整個鮮味出哂黎, 最正係佢勁嫩滑!! 姐姐仲好好咁幫手分左條魚, 我地一夾就塊塊都係魚肉, 方便又好味!!
一家人去食飯, 例牌一定係富臨
食物質素穩定之餘仲要好抵食!!

今次我地又係嗌左d必嗌既皇牌
質素都仲係keep到!!讚