Menu好多嘢食拣我拣咗个每日供应嘅晚餐嗌饭会免费送牛骨汤/鸡汤🥣如果本身嗌汤面就唔会送👨🏻‍🍳🤳🏻越男仔海南鸡鸡脾 配 椰汁酸汤檬粉❤️‍🔥汤底好出色🤯椰汁酸汤好开胃都有微微椰香🥥海南鸡上面有啲炸蒜粒可以捞埋落个汤度另外职员有拎多三款调味料上嚟 包括🌶️辣椒🍋青柠檬粒同埋🦐虾油蒜 可以按个人喜好加落个面度个虾油蒜劲香真系要试吓🦐😍😍😍我即刻加咗落个汤度 令到成个汤嘅味道层次再丰富啲👍🏻🥹🥹檬粉索汤所以每啖都好惹味🥹海南鸡鸡髀肉切好一块块 食落好嫩滑同埋弹牙👍🏻👨🏻‍🍳🤳🏻牙车快沙律 ❤️‍🔥睇个名都觉得应该系佢哋传统食物😋一上枱系成座小山丘咁大份😮个手撕鸡份量都几多 而且完全唔鞋 碎得嚟好好食 👍🏻沙律有椰菜紫椰菜芽菜青瓜红萝卜 🥒🥕🌱本身会配过酸酸地嘅汁 仲有黑胡椒香\(//∇//)\我哋另外同样落咗啲虾油蒜😂 沙律冇草青味👍🏻👍🏻 食落几fresh 整体好好食🥳👨🏻‍🍳🤳🏻手撕鸡檬纸卷佢个捞檬汁俾你 建议一定要落👍🏻如果唔系系会偏干身~个纸卷够薄身嘅 呢个手撕鸡调味同样好食入边仲有椰菜蒜粒同埋碎檬粉条整体足料好食✨👨🏻‍🍳🤳🏻招牌去骨海南鸡配姜黄饭个饭都几香同干身 🍚去骨黄皮海南鸡好嫩
Menu好多嘢食拣

沙律冇草青味👍🏻👍🏻 食落几fresh
整体好好食🥳

👨🏻‍🍳🤳🏻手撕鸡檬纸卷
佢个捞檬汁俾你 建议一定要落👍🏻
如果唔系系会偏干身~
个纸卷够薄身嘅 呢个手撕鸡调味同样好食
入边仲有椰菜蒜粒同埋碎檬粉条
整体足料好食✨

👨🏻‍🍳🤳🏻招牌去骨海南鸡配姜黄饭
个饭都几香同干身 🍚
去骨黄皮海南鸡好嫩滑同埋大嚿冇骨食得好爽 配埋个汁微辣又开胃🥳

冇错我哋成餐都系食鸡😂😂😂
但啲鸡真系几好食👍🏻👍🏻
值得嚟试吓 !!
呢个价钱嚟讲唔算好平
但份量同味道的确好唔错 以后都应该会再嚟|• •๑)"

• 手撕鸡檬纸卷
  • 牙车快沙律