2017-08-04
又到星期五喇,time to have a happy Friday n gather with my lovely FDs 今次揀左K11,已try個無數間餐廳,個人最喜歡既係依間同BU healthy 今次店員安排bar枱旁的位置,4個人一齊坐好高既seats,說實話,以本人既高度係5鐘意坐腳fing fing 既seat我地叫左個3人餐再加小食,員工們喺我地枱旁即刻整意粉同甜品,雖然睇OpenRice ,好多人話d staff好無禮貌,愛理不理,但我地嗰晚又好好彩,個個員工反應快,上菜快,有無禮貌就見人見智了,反正依間餐廳無time limit,可以同友人開心地談天說地幾個鐘,食物質素又幾好,I must n I will come back again 好食,牛下面係薯容,大推白汁青口,不錯哦本人最欣賞既水牛雞翼,個汁同雞翼配得一流!我一定會再order牛粒就1般,有d 難咬開睇住員工整的意粉,不錯哦!一個美麗的甜品,fulfils our lovely Friday night 個人嚟講,佢地d熱朱古力太甜,我叫左榛子朱古力,友人叫左mint 🍫, next time may
好食,牛下面係薯容,大推
白汁青口,不錯哦
水牛雞翼
牛粒就1般,有d 難咬開
睇住員工整的意粉,不錯哦!
Chocolate waffle
個人嚟講,佢地d熱朱古力太甜,我叫左榛子朱古力,友人叫左mint 🍫, next time may try their coffees