2018-08-04
住喺藍田既人都知道附近冇咩大商場,又冇咩好食😂 但itamomo都係一個食平靚正既options😋平時都係去開食晚餐,估唔到下午茶都有好多選擇,而且價錢由低至高都有~ -今次叫左呢個忌廉煙肉菌皇意大利飯🍛 值得一提既係,平時晚餐既餐牌係無呢個叫架,(晚餐有個相似既係有埋wasabi) 係下午茶同學生餐先有😋下午茶黎講,呢個飯都算份量大,而且都幾滯下~😂 所以如果唔係大食既建議可以嗌個light少少既🤪 個飯入面材料樣樣都好足料,有好多蕃茄粒、蘑菇同煙肉,連洋蔥粒都好多😂 仲有好濃郁既白汁味😋-另外加$3 可以加凍飲,叫左朱古力奶🍫🥛其實叫過好多次,覺得每次質素都唔同,但我覺得叫少冰會比較好,因為啲冰好大粒,飲到落尾有啲淡~-總括黎講,itamomo係一個開飯既好地方,因為選擇多,食物味道同份量都令人滿意,而且價錢都算經濟既😆👍🏻 至於服務我覺得有改善空間,啲waiter有時好似當見你唔到咁,而且多人食既時候態度都一般般~
今次叫左呢個忌廉煙肉菌皇意大利飯🍛
忌廉煙肉菌皇意大利飯