2022-08-18
🔥你哋鍾唔鍾意食鐵板呢❓🥩若果你對鐵板都🈶️情意結嘅話❤今次呢間餐廳仲係鐵板上面鋪埋勁量級嘅芝士🧀簡直係令我無法抗拒喔🥳🥳🥩特選肉眼扒 $168🍴平時出街食扒🥩餐廳通常都會有幾款醬汁比你揀🧂黑椒汁❓蒜蓉汁❓洋蔥汁❓紅酒❓呢度就夠晒特別喇👍你可以+$18加「熱熔芝士」🧀真係夠晒特別呀🥳勁量級嘅芝士鋪左係肉眼嘅上面🥩芝士味超濃郁❤每一下都有拉絲嘅效果😍鍾意食芝士嘅朋友仔一定唔好錯過呀😋KETO🐠香煎挪威比目魚柳 $148🐟欣賞佢地餐牌上面有照顧埋新酮飲食人👍而且仲🈶️好幾款KETO生酮飲食嘅菜式添🍴我今晚都order左一份「香煎挪威比目魚柳」🐠魚柳都好大件❤而且仲煎得好香口呀🥳🥳正呀👍👍🍴晚餐+$20-$25 就可以揀跟飯🍚意粉🍝薯菜🍟仲包埋餐湯🍲甜品👍🍨同埋嘢飲添☕️☕️洛神花果☕️玫瑰蜜桃🍨焗番薯薯條配雪糕 $68🔥即叫即做嘅焗番薯薯條配雪糕超級正呀👍熱辣辣好脆口呀❤一定要留肚嘆埋呢個甜品呀🍮推介推咗介呀🥳🥳
🥩特選肉眼扒 $168
KETO🐠香煎挪威比目魚柳 $148