2021-09-08 2462 浏览
平時好少食任食,因為怕肥,不過久唔久一次 就盡情食食食食食好鍾意食完雞煲又可以打邊爐, 選擇多可以樣樣食少少因為同行友人唔食得辣,今次揀咗微辣首先嚟雞煲,朋友之前話好驚佢會辣,但係食落覺得有啲微甜,另外雞又唔會嚡口而且夠入味有個搞笑位係…食咗兩隻雞翼後…發現仍然仲有一隻雞翼食完雞煲就打爐配料選擇都幾多見到有花膠嘅時候雙眼發光,不過又好驚係嗰啲煲好耐都係勁硬嘅花膠估佢唔到滾耐少少真係變透明,食落又淋又滑,非常推介, 有圖有真相雖然我哋叫咗平嘅A餐,但係牛肉嘅顏色同埋質素都不差另外店舖又有一個驚喜位係有乳酪雪糕飲品選擇多,我地飲多樣之後,覺得最好飲就係呢個冬瓜茶,會唔會好甜,每人都起碼飲咗兩樽另一個覺得值得推介嘅位係,佢店舖入面嘅位唔會坐得好迫,唔會好嘈另外油煙都算處理得好好,出到嚟個身上嘅雞煲味係可以接受嘅最初以為兩個鐘會食得好趕,但係都唔算,慢慢食食個半鐘,仲可以坐低半個鐘傾下偈飲下嘢食物嚟得都算快,係最初雞煲可能要等一陣但係都時間上都好足夠
平時好少食任食,因為怕肥,不過久唔久一次 就盡情食食食食食

好鍾意食完雞煲又可以打邊爐, 選擇多可以樣樣食少少
因為同行友人唔食得辣,今次揀咗微辣

有個搞笑位係…食咗兩隻雞翼後…發現仍然仲有一隻雞翼

食完雞煲就打爐配料選擇都幾多

雖然我哋叫咗平嘅A餐,但係牛肉嘅顏色同埋質素都不差

另外店舖又有一個驚喜位係有乳酪雪糕

另外油煙都算處理得好好,出到嚟個身上嘅雞煲味係可以接受嘅

食物嚟得都算快,係最初雞煲可能要等一陣
但係都時間上都好足夠

2021-09-07