一间居酒屋有刺身 • 寿司 • 烧物...基本啦😏咁有埋清酒机又点睇先?🍶仲系全港首部最大型既清酒机,一个价钱就可以任饮🙆🏻‍♀️(*依刻你会唔会觉得好似岩男士们多𝐝🕺🏻)𝐍𝐨𝐍𝐨𝐍𝐨! 靓靓们💃🏻重点黎啦❣️有得著和服👘(男/女装都有)呀,仲有埋日式头饰 • 小道具…樱花🌸鸟居⛩️背景板 • 清酒机🍶前影都咁靓📸好岩晒一班朋友 / 闺蜜👯‍♀️ / 情侣👫🏻一齐去~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 💎尊贵日式居酒屋𝐌𝟓和牛料理𝟐人晚餐 ($998)💎▪佐酒小食盐煮枝豆 • 脆脆鳕鱼干 • 自家制渍物.▪厨师推介时令刺身原条日本伊佐木配酸汁,鱼肉雪白通透,肉质肥美 • 柔软🐟刺身𝟒款,块块都好厚切,(深海池鱼 中拖 鲜带子 萤光鱿鱼),带子好鲜甜🤍.▪厨师推介寿司𝟒款每款𝟐件(共𝟖件)🍣火炙左口鱼边 • 火炙三文鱼 • 蜜柑鲷 • 深海池鱼虽然火灸过油份渗出更香,但我就最钟意清香既蜜柑鲷🍊🍊▪五色串烧拼盘秋葵 • 鸡软骨 • 牛舌 • 猪肠 • 白鳝,鸡牛猪鱼菜都有齐晒🤗.▪M5澳洲和牛劲大块,好贴心已帮我地切好🔪,方便我地𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞食🥩.▪牛肉瓦荞麦
一间居酒屋有刺身寿司 • 烧物...基本啦😏
咁有埋清酒机又点睇先?🍶
仲系全港首部最大型既清酒机,一个价钱就可以任饮🙆🏻‍♀️
(*依刻你会唔会觉得好似岩男士们多𝐝🕺🏻)
𝐍𝐨𝐍𝐨𝐍𝐨! 靓靓们💃🏻重点黎啦❣️
樱花🌸鸟居⛩️背景板 • 清酒机🍶前影都咁靓📸
好岩晒一班朋友 / 闺蜜👯‍♀️ / 情侣👫🏻一齐去

💎尊贵日式居酒屋𝐌𝟓和牛料理𝟐人晚餐 ($998)💎
▪佐酒小食
盐煮枝豆 • 脆脆鳕鱼干 • 自家制渍物

厨师推介时令刺身
原条日本伊佐木配酸汁,鱼肉雪白通透,肉质肥美 • 柔软🐟

厨师推介寿司𝟒款
虽然火灸过油份渗出更香,但我就最钟意清香既蜜柑鲷🍊🍊

▪五色串烧拼盘

▪M5澳洲和牛
劲大块,好贴心已帮我地切好🔪,方便我地𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞食🥩

▪牛肉瓦荞麦面
表面既肥牛片🐃有好多,荞麦面系煎面脆底,另外仲碗汁可沾🥢

▪什菌蚬清汤
几足料,蚬肉大大粒,饮落清清地,唔会好油🥣

▪特色雪花冰
我至爱既浅蓝色,仲加左朵小花🌸装饰。真系好靓呀💙
▪️巨峰乳酸

钟意饮清酒既朋友仔一定唔可以错过
▪清酒机任饮 ($188/位)
近门口位一大排清酒机,有𝟑𝟔款酒可拣🤩
只要登记左,嘟番𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞,就可以斟到酒。
每次出酒𝟑𝟎𝐦𝐥/杯,少少地,可以试多几款啦。
以下𝟐款系我同朋友拣左款心水款🍶
▫️𝐍𝐎.𝟐𝟐 (纯米吟酿)亀泉酒造 • 原料米八反锦 • 精米步合𝟓𝟎% • 酒精度𝟏𝟒% • 酸甜平衡几清新,有白酒香🍾
▫️𝐍𝐎.𝟐𝟓(特别纯米)长州酒造 • 原料米山田锦、西都の雫 • 精米步合𝟔𝟎% • 酒精度𝟏𝟓% • 入口带有甜味,有少少碳酸气泡🫧

🔺以上价钱 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服务费