疫情之下同朋友出嚟聚餐試咗呢一間想食非常之耐嘅火鍋店🐮 不過認真大家你真係盡量book位🤢 大概6:30嘅時間都已經係要等到9:00等到傻😭 入到去坐低就用手機點單📲 同埋店內亦都有比信封仔你裝口罩!美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)入到你當然就食最好㗎喇所以就叫咗298嘅呢一個set 試佢嘅澳洲極上和牛🤩 基本上全程同朋友都係食肉 不停加呢一個m5牛肩👍🏻 的確不停食佢嘅牛肉係幾正嘅 肉同埋油脂嘅分泌都非常靚仔💁🏻‍♂️ 所以都食咗非常之多嘅肉至於其他嘅配菜例如係雲吞餃子嗰啲 其實都係正常嘢 唔會有咩太突出🤔 唯一比較叫得多嘅係佢嘅蝦🦐 算係幾新鮮亦都正嘅👍🏻 其他叫咗少少發現都係普通野之後都全力食牛🐮值得一提嘅係佢嘅樽裝茶😍 桂花烏龍同埋洛神花茶其實都唔差 不過講到最正嘅個人認為就係白桃烏龍🍑 呢個真係正到不得了 食到非常之滯同埋感覺到油膩嘅時候飲啖 絕對係正呀! 而且佢一樽樽咁樣賣相亦都非常靚👍🏻PS 出去自助吧枱拎嘢嘅時候記得要帶返個口罩呀👍🏻

美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)

PS 出去自助吧枱拎嘢嘅時候記得要帶返個口罩呀👍🏻