點解會知道呢間野呢?係因為有媒體介紹大家可能都驚會唔會係打手就好似我咁食之前都睇下人地既食評啦係咪~點知一搵 下面咁都差評既 我都淆淆地啦不過我姑姐講左句:我理得佢服務點姐 D野好食就得啦又係喎 又真喎 咁就勇字當頭衝去YOHO MALL啦當日係星期日 佢都唔洗點排隊既 不過就滿座 KEEP住有人入黎都算係好生意~係出面見到食客宦會叫豬手、葡國雞等我地反而叫左其他。。先上既係西柚芒果沙冰(好似係,因為係侍應推介,我都唔係好記得)好冰!佢出黎既狀態係勁結實既冰沙 意思係佢原料好多 唔會得冰水!侍應提我地要慢慢飲 佢要時間先溶到既味道十分滿分 大家都知啦 出面飲呢D沙冰 淡茂茂又有甜到升仙又有但佢呢度係用左西柚去中和個甜度 飲落好清新 同時又有芒果味都幾大杯呀我講得抵過其他餐廳 同樣都係幾十蚊惟一唔好既真係好凍 食完飯都未溶哂XD跟住上既係墨魚餅~好彈牙 炸得剛剛好 唔會油林林 乾身香脆配上酸甜醬更加惹味 餅外有脆米 令到佢既口感更為豐富魚肉既爽口、炸物既脆感加上脆米既粒粒 正正正!!接住黎既係媒體介紹既蝦籽意大利麵~~特登叫黎睇下係咪真係咁多蝦籽XDD雖然冇媒體影既咁誇張 但係都佈滿左個
點解會知道呢間野呢?係因為有媒體介紹
大家可能都驚會唔會係打手
就好似我咁食之前都睇下人地既食評啦係咪~
點知一搵 下面咁都差評既 我都淆淆地啦
不過我姑姐講左句:我理得佢服務點姐 D野好食就得啦
又係喎 又真喎 咁就勇字當頭衝去YOHO MALL啦
都算係好生意~係出面見到食客宦會叫豬手、葡國雞等
我地反而叫左其他。。

侍應提我地要慢慢飲 佢要時間先溶到既
但佢呢度係用左西柚去中和個甜度 飲落好清新 同時又有芒果味
都幾大杯呀我講得抵過其他餐廳 同樣都係幾十蚊
惟一唔好既真係好凍 食完飯都未溶哂XD

跟住上既係墨魚餅~
好彈牙 炸得剛剛好 唔會油林林 乾身香脆
配上酸甜醬更加惹味 餅外有脆米 令到佢既口感更為豐富
魚肉既爽口、炸物既脆感加上脆米既粒粒 正正正!!

雖然冇媒體影既咁誇張 但係都佈滿左個麵!
其實我唔記得有咩材料啦有菇有煙肉有洋蔥 上面係黑松露醬
但真係好好食 連我姑姐都話好鍾意 係咁食!
份量足夠 醬汁濃郁 配上蝦籽黑松露原來可以咁夾 我都唔識點講了

然後~係乳豬配薯條~~

件數有4塊 貴就貴左D啦 同埋師父切得一塊大一塊細咁
好難放入口 特別係女仔就麻煩D
不過佢塊係好香脆架喎 亦唔會過咸 肉質仲係嫩口既
係份量同切得麻麻姐~可能食豬手好D!

最後啦 係有廚師推介既豬扒包(SORRY我真係唔記得
反正就係豬扒包個頁MENU右下角最尾個個包)
粗薯條 我至愛 唔講了都係正常野!
佢個包可以叫佢切開架 侍應都有主動問要唔要幫我地切開
服務質素其實好正常呀 唔洗怕呀大家!

好厚呀個包XD 好在2個人食咋真係。。
如你所見 塊肉其實唔算厚 不過佢落足芝士呀配菜呀咁
如果冇記錯 呢個包係有落黑松露定唔知咩啦
所以好好味 同成個包好夾
唔會好似出面D豬扒包咁有理冇理係咁落沙律醬
呢個所有野都係啱啱好 罪惡感直線下降

都係食左560左右 我覺得都算OK呀
因為食物質素都好好 而且服務真係冇下面講既咁得人驚
LOL可能換左班侍應掛 下次試埋豬手先!!!