2021-10-17 520 浏览
☆ 𝙊𝙘𝙞𝙤將軍澳坑口重華路8號東港城2樓238號舖✦ 奧斯全日早餐又到左食ADB嘅時間啦,呢到嘅ADB都幾岩我食,無煙肉其他野都岩食,同埋都幾大份。窩夫好實在唔係平時個d空氣感重窩夫,條腸係芝士腸黎,好食喎XD 雞扒都煎得好好,外脆內軟,咁岩因為有窩夫所以有楓糖,我用黎點下d雞扒食,好鬼好食呀!好有BBQ嘅感覺(*¯︶¯*)✦ 德國豬手伴薯條一上枱我:嘩!咁大隻嘅!火喉岩岩好,無話因為咁大隻over cook,d皮脆到不得之了,好似食緊零食咁(〃ω〃)好鬼正!雖然d薯條同ADB個碟一樣,睇落好似無炸過咁,但係食落無問題好正常。✦ 鑊仔伯爵茶雪山熱香餅個伯爵茶汁幾好味,souffle pancake比起一般個d空氣感少d,不過都好軟熟,味道幾好,提提大家食個時小心d,因為個鑊仔係真係好熱,但又要快d食,如果唔係d雪糕會溶晒XD✦ 蘑菇湯 (跟餐)好濃郁嘅蘑菇湯,入面仲食到好多蘑菇粒,好飲!✦ 凍奶茶、熱咖啡 (跟餐)正常發揮。
☆ 𝙊𝙘𝙞𝙤
將軍澳坑口重華路8號東港城2樓238號舖

✦ 奧斯全日早餐

✦ 德國豬手伴薯條
一上枱我:嘩!咁大隻嘅!

✦ 鑊仔伯爵茶雪山熱香餅

✦ 蘑菇湯 (跟餐)
好濃郁嘅蘑菇湯,入面仲食到好多蘑菇粒,好飲!

✦ 凍奶茶、熱咖啡 (跟餐)
正常發揮。