2021-03-19 1017 浏览
恢复夜市堂食,咁梗系要出去刷餐劲啦😏一入场冇耐,侍应即刻上咗个热辣辣嘅面包篮,除咗有面包仲有美式松饼啊☺️配埋个酱真系好好味(红莓牛油?)点左一个 Buffalo Wings, 鸡翼好味,芝士酱都好味,但西芹份量有啲少,始终鸡翼都系重口味,如果有多啲西芹中和返就会好完美。我哋两个女仔去,好彩只系点左一份晚市套餐。如果唔系真系食唔晒,变大晒鬼。因为真系好大碟,碟沙律嚟嘅事先醒起,呢度咩都系大大兜😂。主菜叫咗烧莎朗牛扒,真系好耐好耐冇出街食过烧牛扒啦。正👍🏼仲要有咁大条烧粟米,再配埋甜番薯条,真系冇得顶。两个人食啱啱好,好满足☺️甜品我哋拣咗焦糖雪糕伴brownie。虽然好好味,但系结果我哋都系食唔晒🤪总结:虽然位于海港城都冇景睇,摆盘又唔系话非常精致,但系味道同份量完全可以弥补到其他不足。满意❤️
恢复夜市堂食,咁梗系要出去刷餐劲啦😏

配埋个酱真系好好味(红莓牛油?)

面包篮

Buffalo  Wings

凯撒沙律

两个人食啱啱好,
好满足☺️
烧莎朗牛扒

甜品我哋拣咗焦糖雪糕伴brownie。
虽然好好味,但系结果我哋都系食唔晒🤪
Brownie

面包篮