餐厅: 好吃吃光
资讯:

2024-04-09 428 浏览
同朋友约咗晚餐喺大角咀食,朋友话想食台湾菜,就即刻问佢食唔食呢一间大角咀嘅台湾小店,𠮶日我哋6:30去到,仲有得即刻Walk in入去食,但系食食吓都见到出面排晒长龙了😛,可以见到佢哋真系人气爆灯💡我哋当日叫咗月见蚵仔卤肉饭同埋炸猪扒套餐🐷,仲有一个肉松芝士蛋饼🧀,个人嚟讲觉得个蚵仔卤肉饭几出色,每啖食落去都食到蚵仔鲜甜嘅味道,不过作为女孩子嚟讲觉得份量都几大,建议食量唔大嘅女仔可以嗌少饭🍚,炸猪扒外皮松软,配埋卤肉饭系几好食,不过略嫌猪扒炸耐咗少少,最后仲要赞一赞个肉松芝士蛋饼,个蛋饼嘅蛋味几重,仲要芝士会拉丝,不错不错👍🏻当日仲配埋珍珠鲜奶茶一齐饮🧋,真系好似食咗一个传统嘅台湾便当咁,成个体验好完整,坐够一个钟就走人,推荐大家嚟大角咀都可以一试😋