2023-11-28 69 浏览
大坑虽然小, 美食俱全~今次同同事黎开大坑做野, 特选呢间火车头! 首先叫左一碗生熟牛肉汤河, 牛肉份量比预期多, 肉质都比较鲜嫩。 河粉份量都唔细, 大大碗, 而且够晒滑, 最紧要系个汤底好够味, 甜甜的。够晒2个女仔食!咖哩鸡 –份量真系比出面的大份, 有鸡脾, 又有鸡翼, 好似有成大半只鸡喺入面, 啖啖肉, 味道又够晒浓郁! 有少许薯仔做配菜, 好丰富, 抵食! 因为经常咖哩配饭食到厌, 所以今天点了法包, 法包炉热了, 里面松软外面脆口, 沾上少少咖哩汁已经好好食!牛油鸡翼 –一上台就觉得卖相好吸引, 共有4只大大只的鸡翼, 面层铺了厚厚的牛油炸蒜, 就咁食炸蒜都觉得好香口。鸡翼口感适中, 够晒入味, 钟意牛油的朋友可以试试!草莓奶昔- 浓郁的士多啤梨混合纯厚的鲜奶, 味道唔错, 大大杯好抵饮。整间铺头环境舒服, 而且装饰很有特色, 同朋友倾计一流!

整间铺头环境舒服, 而且装饰很有特色, 同朋友倾计一流!
2023-11-23