2024-06-08
📍雲家小鍋米線 ⭐️大大碗人氣米線呢一間雲家小窩米線喺荃灣,已經好出名,長期大排長龍!難得佢喺元朗開咗分店,梗係要試吓!當日我去到已經有好多人開始排緊隊🤣✨ 小鍋米線(麻辣 / 酸辣)$32👍🏻👍🏻👍🏻我同朋友分別叫咗兩碗一碗麻辣,一碗酸辣。一定要提嘅係,佢嘅份量超足!🤩無論係米線定係小食,都係超級大份!平時我食米線其實都係會食唔晒,但係呢一間嘅米線真係比我有種食極都食唔完嘅感覺🤣啱晒啲大食嘅朋友!另外湯底係比較濃味,少少偏鹹,但係好食嘅!而且表面唔會好似其他小窩米線咁多油~⭐️餸 ✨ 腩肉 $11👍🏻👍🏻👍🏻✨雞翼 $9 👍🏻👍🏻✨ 蘿蔔 $7 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻蘿蔔好甜、好多汁😋⭐️小食✨ 秘製豬頸肉 $48👍🏻👍🏻✨ 手拍青瓜 $23 👍🏻👍🏻👍🏻豬頸肉同埋手拍青瓜都超級大份🤣好足料!如果豬頸肉可以燒得再乾身焦香一啲,手帕青瓜可以凍多少少,會更完美!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推薦)- 👎🏻(可以唔使試)
✨ 小鍋米線(麻辣 / 酸辣)$32👍🏻👍🏻👍🏻
蘿蔔好甜、好多汁😋
⭐️小食
✨ 秘製豬頸肉 $48👍🏻👍🏻
✨ 手拍青瓜 $23 👍🏻👍🏻👍🏻
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推薦)- 👎🏻(可以唔使試)