2018-05-06 233 浏览
見到很多Ask的相片都係好靚,尢其係杯咖啡,隻可愛熊仔好可愛的,一直都想去飲下,今天終於有點空可以遊走上環一帶,出左地鐵站後行左幾分鍾就遠遠的看到Ask, 一坐下,問問店員有沒有呢一杯熊仔拉花咖啡,點知負責拉花咖啡的師傅不在,佢話拉唔到唉,咁算啦,再看看menu. 我又𢱑爆頭諗唔到食乜,因為冇乜吸引到我食,最後唯有叫左杯hazelnut chocolate同一個香辣雞腿肉意粉,杯朱古力上枱後,有一個唔知乜既拉花,好唔實,易散開的,相都唔影試一啖,係極死甜!我個人接受唔到,甜到我冇辦法飲落去,投降至於意粉亦不覺有何特別,係有D油,我都冇影相就食,有辣味,有唔嫩的雞肉,意粉方面好一點,不淋,但是試過就算了