2020-12-20 117 浏览
今日去完donki就係附近搵食,一路沿路行見到呢間burger店裝修幾工業風,睇下menu,價錢都唔貴於是就決定係度食dinner~我叫左個侯斯頓漢堡,加$20配餐有薯格/薯條同汽水,價錢都幾抵又飽D,呢$20梗係唔會慳~SIDE就3左薯格~侯斯頓漢堡配上BBQ醬汁既侯斯頓漢堡,一黎到賣相已經勁吸晴!厚厚既BURGER配上熱溶芝士,一啖係咬唔哂成個~漢堡扒夠厚身,配埋大大塊蕃茄同生菜,食落唔膩之餘增加口感~我仲加左$8加埋炒野菌絲,每整體香味更加提升~包面上加上黑白芝麻,唔好睇少呢少少既芝麻,此舉確實令成個包更加好味!我最欣賞個BURGER 整體既組合,唔會令人有滯既感覺~而SIDE既薯格塊塊都好大塊,而且炸到脆卜卜,炸得唔油膩,真係超正!餐廳仲好貼心會提供手套同餐具紙巾俾顧客自己拎~咁就唔怕食到成手都係,疫情關係都唔想直接同手拎食物~有手套就真係令人方便好多~
侯斯頓漢堡