2023-01-14
元朗又有新開燒肉!當然要捉好朋友一齊試下 環境cyber style,卡位超大四個人坐仍超闊落!.🌟燒肉➡️和牛盛合 $588 (熊本黑毛和牛肉眼A4、熊本黑毛和牛肉背峰、熊本黑毛和牛小排A4、熊本黑毛和牛玫瑰肉A4、熊本黑毛和牛粒A4)➡️柚子胡椒蜜糖五花肉 $68➡️伊比利亞黑毛豬肩前排 $78➡️伊比利亞黑毛豬梅肉 $78.🌟小食➡️脆炸芝土魚腐 $58➡️椒鹽魷魚鬚 $88➡️涼伴海蜇頭 $78➡️唐生菜 $28.🌟飲品➡️柚子梳打$38➡️麒驎 $68➡️蘋果梳打 $38.來呢到緊係食燒肉!和牛盛合好igable,味道也不錯,肉眼背峰滿滿日本牛的油脂牛味濃,玫瑰肉就最香,牛肉粒最有咬口,牛小排最重油脂感有少少入口溶化感覺,Jo就最喜歡肉眼扒,因為最balance!除左和牛,柚子胡椒蜜糖五花肉 一定要試下!味道好清新甜甜地,包生菜食正😋最後點了兩碟😂.最有驚喜係小食!炸物皮脆又唔會厚粉,豆腐入面芝士流心,口感似魚蛋煙煙韌韌,點泰式辣醬好好食😋 魷魚鬚椒鹽口味好耐無食,同樣出色👍🏻 海蜇仲有芫荽、蔥、沙律菜伴碟,好fresh再帶點辣,惹味又解油膩👍🏻
🌟燒肉
➡️柚子胡椒蜜糖五花肉 $68