部屋咖啡室

homemadecafe
店內掛滿minions+ pepe 好可愛呢~~😍🤩🥘●「黑松露雜菇意大利飯」($92)● 一上蝶就被驚喜到了~~ 好大份! 米粒煮得剛好,有點咬口,很al dante 呢😁還有就是好creamy,中意cream就會好喜歡~ 而且難得的黑松露的味道也很濃郁😯!!! 好多菇菇,朋友表示,依個係佢本日最愛。🍦🍫🍞●「朱古力雪糕厚多士」($78)● 雖然我地好飽,不過甜品是第二個胃啦!個多士厚到一個點啊😅😅由於香蕉是日售罄,店員詢問我們換成草莓可不可以~ 當然可以啦! 喜歡草莓的我們都覺得賺了!🤣🤣不過如果個麵包烘的更脆就更加好味啦!🍴●「越式炸蟹餅」($23)● 即叫即製嘅炸蟹餅😋,外層脆卜卜,加埋siracha真係絕配丫😋💭💭💭好味(7.5/⑩)抵食 (8/⑩)💭💭💭
店內掛滿minions+ pepe 好可愛呢~~😍🤩

🥘●「黑松露雜菇意大利飯」($92)●

🍦🍫🍞●「朱古力雪糕厚多士」($78)●

🍴●「越式炸蟹餅」($23)●
💭💭💭
好味(7.5/⑩)
抵食 (8/⑩)
💭💭💭