2020-09-13 192 浏览
同幾朋友一齊食飯吹下水,係呢個暗黑敗壞嘅時代,想暢談政治都要搵個安全嘅地方。我地點左三個單人set dinner 。2個安格斯牛肉漢堡1個黑松露雜菇忌廉意大利飯全部都大大份,每一set都包埋沙律麵包餐湯甜品嘢飲。其實真係大份到食唔晒。但係唔知有冇最低消費,所以都係一人叫咗一份,其實三個人食兩份都好夠。味道上面都叫唔錯。Parma ham 沙律幾好食,個汁偏甜,友人好鐘意,而我個人喜歡酸d。蕃茄餐湯好重蕃茄味,加埋少少黑椒就啱啱好。牛漢堡有得揀幾成熟,大大份,牛味都ok,但未叫好濃。跟餐薯條,好爽脆,不過其實都係偏甜,如果有得跟沙律醬或者係芥茉醬就一百分啦。黑松露雜菇忌廉意大利飯,其實味道幾濃郁,又有好多菇,好滿足。好可惜嘅係個飯煮得太淋。無左意大利飯口感。最後甜品不過不失, 似係放題個d款嘅甜品,browny 同cheese cake 都係正常,泡芙就麻麻喇。總括黎講都唔錯!仲有得用下手語同侍應溝通,侍應又快手又helpful 又nice ,感覺好不錯。

我地點左三個單人set dinner 。
2個安格斯牛肉漢堡
1個黑松露雜菇忌廉意大利飯

味道上面都叫唔錯。

蕃茄餐湯好重蕃茄味,加埋少少黑椒就啱啱好。

總括黎講都唔錯!
2020-09-12