2022-07-15 114 浏览
@hand3ag 一向喺網上好多朋友 foodie 介紹過,好出名‼️港島區嘅朋友唔使過海都可以喺中環街市搵到佢喇📍主打外賣生意,不過放心同層有立食位置,,中環街市其實都好多坐位for 用餐,環境亦好chill🥂蝦兵蟹將鐵板三文治 ($65)兩片烘得外脆內軟夾住酥脆軟殼蟹,小龍蝦沙律肉質爽彈彈牙,再加入甘藍菜沙律、青瓜、羅馬生菜,口感層次好豐富,蔬菜比例都多所以感覺都幾健康,他他醬及俄式蛋黃醬清新開胃👏🏻👏🏻,爆餡視覺好震撼⚡️Oppa 炸雞鐵板三文治 ($52)非常惹味一款三文治🥪同樣餡料豐富‼️有甜辣炸雞、醋漬蘿蔔絲、mozzarella cheese 🧀 、泡菜、羅馬生菜、蛋黃醬同燒烤醬,辣辣地嘅炸雞外脆內嫩,配埋泡菜同蘿蔔絲幾夾亦能夠減低油膩感👍🏻自家製蟹肉忌廉餅 ($38)炸蟹餅配合忌廉蟹柳肉及黑椒碎,口感酥脆😋Lemonade 🍋 ($38)食完爆餡三文治飲返杯冰凍lemonade,清新又refreshing🧊
港島區嘅朋友唔使過海都可以喺中環街市搵到佢喇📍

蝦兵蟹將鐵板三文治 ($65)

Oppa 炸雞鐵板三文治 ($52)

自家製蟹肉忌廉餅 ($38)
炸蟹餅配合忌廉蟹柳肉及黑椒碎,口感酥脆😋

Lemonade 🍋 ($38)

2022-07-07