餐厅: 日の苑西日式外賣專門店
资讯:

2022-02-28 436 浏览
依家基本上都成日物色唔同既外賣店,之前食完個軟殼蟹卷,對呢間舖頭印象都好深,所以今日去西營盤見到又有分店就緊係幫襯下,夜晚又有著落Iu🤪。🐒燒三文魚飯團💰$13佢入面啲飯係已經有調味過,之後係同啲三文魚碎同蟹籽撈埋一齊,幾惹味,唔會好似出面個啲得中間有啲餡,其餘就白飯咁dry。🐒吞拿魚卷💰$30@6件有6件仲要件件大大件,我個人唔點豉油都好夠味,因為吞拿魚本身都已經有用沙律醬調味,加埋玉子食落甜甜地。🐒腐皮壽司💰$22@5件唔係到到地方都有腐皮壽司,所以一望到佢漲卜卜就好吸引🤤腐皮甜甜地同多汁,連埋啲飯一啖食好滿足。呢了我分兩餐食,因為佢真係件件都好足料,第二次幫襯都仲係覺得好驚喜,如果下次又係附近我都會繼續再買👍🏼

🐒燒三文魚飯團💰$13

🐒吞拿魚卷💰$30@6件