2022-09-19
[ 滿屋日本料理 ]今晚嚟大埔搵朋友食飯,中意任飲任食嘅佢就帶咗我嚟食日式放題。✿ D極緻組合 $558-598(視乎日子時間)呢個組合有齊哂組合A至D嘅食物,加埋過百款全部都係任食😍 D組合主打大拖羅刺身、加拿大海膽刺身、乳龍蝦刺身&香煎鵝肝等🤤 而其他組合主打中拖羅、松葉蟹腳刺身、池魚皇刺身、鮑魚等食材。今晚食咗太多款食物,未能盡錄😝介紹啲個人比較鍾意嘅🫶🏻刺身好厚切同新鮮🤤 大拖羅&中拖羅嘅天然魚油脂好甘香,味道肥美;加拿大海膽刺身香濃鮮甜唔會苦澀。壽司飯酸度適中,size啱啱好唔怕質飽個肚😝 個人推薦火炙大拖羅壽司、海膽鵝肝伴帶子壽司&海膽劍魚腩壽司。串燒&燒物每款都熱辣辣呀!鹽燒牛舌&黃金燒扇貝配埋餐廳任飲嘅清酒無得輸👍🏻煮物嘅汁煮鮑魚&辣酒煮東風螺惹味又好味,有驚喜。總結🫦食足150分鐘放題嘅感覺真係好滋味🤤 Set D極緻組合款式最多,有好多都係貴價食材,而且係任叫任食,5百幾蚊一位算係物有所值💰✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿滿屋日本料理地址:大埔安邦路9號大埔超級城地下542-548號舖電話:36222070✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
✿ D極緻組合 $558-598(視乎日子時間)
呢個組合有齊哂組合A至D嘅食物,加埋過百款全部都係任食😍
今晚食咗太多款食物,未能盡錄😝介紹啲個人比較鍾意嘅🫶🏻
煮物嘅汁煮鮑魚&辣酒煮東風螺惹味又好味,有驚喜。
總結🫦
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿