2023-06-25
位於大埔林村的一間隱世西餐廳,有一種世外桃源田園風情的感覺🏝,室外以園林設計,包括: 橋、魚池⛲️,小屋舍🛖等等,晚上去食晚飯超有氣氛,無論indoor 定outdoor都感覺高質浪漫有情調,入到去已經覺得好chill,餐廳周圍都係打卡位✨🧏🏻♀️,室外的露天雅座供客人消遣,舒適休閒。而食物選擇多,上菜速度快,服務員細心體貼👍🏻由於香港好少這種戶外佈置,真心推薦假日去度假食下野談心👍🏻👍🏻好適合情侶三五知己拍拖聚會慶祝節日既好地方✔️ 燒美國安格斯肉眼扒 ( 12oz )〔真心推介😋〕$398ROASTED ANGUS RIB EYE STEAK👍🏻 肉質軟淋👍🏻 口感豐富👍🏻 juicy👍🏻 肉味香濃配 燒汁✔️ 脆炸德國咸豬手〔真心推介😋〕$258ROASTED GERMEN SALTED PORK KNUCKLE👍🏻 香脆👍🏻 juicy👍🏻 嫩滑👍🏻 惹味配 配蜜糖芥未籽汁👍🏻 有風味 ✔️ 黑松露帶子意粉〔真心推介😋〕$158SPAGHETTI WITH SCALLOPS IN BLACK TRUFFLE CREAM SAUCE👍🏻 多粒帶子👍🏻 掛汁👍🏻 鮮甜彈牙👍🏻 creamy
ROASTED ANGUS RIB EYE STEAK
👍🏻 鮮甜彈牙
👍🏻 creamy
👍🏻 香濃黑松露味
✔️ 棉花糖特濃朱古力〔真心推介😋〕$52
DELUXE HOT CHOCOLATE WITH MARSHMALLOW
👍🏻 朱古力味濃
👍🏻 賣相吸引